Search and Hit Enter

Greentown’s Idyll Moment Farm is geïnspireerd door de natuur

Geïnspireerd door de natuur ontwierp More Design Studio een ruimte in Chengdu, waarbij gekozen werd voor het landschap en de natuurlijke, zachte en eenvoudige bouwmaterialen om bezoekers aan te moedigen terug te keren naar het rustieke en poëtische leven.

Greentown’s Idyll Moment Farm, ontworpen door More Design Office, is een idyllische residentie in Chengdu, China.

Omringd door pastorale landschappen van vruchtbare velden en dichte bossen, combineert dit moderne traditionele gebouw lokale culturele identiteiten en natuurlijke materialen om een rustige en pure ruimte te creëren. Bezoekers kunnen zich op hun gemak over de bank uitstrekken en voelen hoe de seizoenen draaien, of deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten zoals mahjong en theeserviezen in een set kopjes. Met zijn nonchalante vleugje vakantie elke dag, is Greentown’s Idyll Moment Farm een perfecte plek om verbinding te maken met het deel van wie je bent.

Knusse zithoek met een grote comfortabele bank bij de keukenbar.
Knusse zithoek met een grote comfortabele bank bij de keukenbar.

Breng de natuur en het platteland tot leven op Idyll Moment Farm

Het nieuwe project van MDO, Idyll Moment Farm, gelegen in Chengdu (China), een stad die bekend staat om zijn vrije tijd en nietsdoen, biedt bezoekers de kans om opnieuw contact te maken met de natuur en het rustieke en poëtische leven. Omringd door pastorale landschappen van vruchtbare velden en dichte bossen, is de ruimte ontworpen om binnen en buiten harmonieus met elkaar te verbinden en bezoekers uit te nodigen om de schoonheid van de natuur te ontdekken.

Het maatwerk hout die terugkomen in de deuren en kasten, passen geweldig mooi bij de microcement wanden en plafonds.
Het maatwerk hout die terugkomen in de deuren en kasten, passen geweldig mooi bij de microcement wanden en plafonds.

Traditionele elementen integreren in modern design

MDO heeft zich laten inspireren door lokale artefacten en materialen van de oude woningen in het westen van Sichuan, zoals raamopeningen, conische hoeden, natuurlijk hout en met bamboe gevlochten artikelen, om een uniek ontwerp te creëren. De ruw uitgehouwen gebruiksvoorwerpen, gedroogde takken en rotan-gevlochten elementen voegen landelijke kwaliteit toe aan de moderne ruimte, terwijl gebogen hoeken en staande naaddaken met gelijke afstand een rustige idyllische charme geven.

Nog een knus zithoekje met stijlvolle meubels.
Nog een knus zithoekje met stijlvolle meubels.

Comfortabel ontspannen met uitzicht

MDO heeft zich gericht op licht en ruimte, zodat bezoekers elke dag kunnen genieten van het ongedwongen vakantiegevoel. De bank is direct tegenover de buitentuin geplaatst, waardoor bezoekers comfortabel kunnen ontspannen en kunnen genieten van het steeds veranderende uitzicht op het externe landschap. De multifunctionele eenheid is ook ontworpen om lokale culturele identiteiten in Chengdu te vertegenwoordigen, zoals mahjong en thee geserveerd in een set kopjes.

In deze hoek waar de glazen schuifpuien bij elkaar komen, is een grote ronde eettafel geplaatst.
In deze hoek waar de glazen schuifpuien bij elkaar komen, is een grote ronde eettafel geplaatst.

Pure energie naar bezoekers brengen

De ongrijpbare tijd lijkt zichtbaar te worden binnen handbereik, wat een visueel feest en een serene geest brengt. MDO combineert zijn perceptie van de omgeving, zijn studies over materialen, zijn proeven in lokalisatie en zijn esthetiek van de ruimte in de aangename natuur, in een poging om pure energie aan te vullen en bezoekers aan te moedigen een manier te vinden om verbinding te maken met het deel van wie ze zijn. zijn hier. Dat laat wat aan de verbeelding over voor de natuur en het buitenleven.

Diezelfde natuurlijke luxe met microcement, hout en aardetinten vind je ook terug in de prachtige slaapkamer.
Diezelfde natuurlijke luxe met microcement, hout en aardetinten vind je ook terug in de prachtige slaapkamer – met houten wandbekleding als hoofdbord, een bank op maat en een chique marmeren zwevend nachtkastje.
Tegenover het bed is een werkplek gecreëerd met een mooi bureau op maat.
Tegenover het bed is een werkplek gecreëerd met een mooi bureau op maat.

No Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *